Login Leden

Na het inloggen graag uw gegevens aanvullen. Voor vragen: Contacten (links-boven) en bericht aan de webmaster sturen.
Download voorbeeldvlucht PMDG 777. Afdrukken E-mailadres

De voorbeeldvlucht van de PMDG 777-200LR kunt u hier downloaden. Marco en Irene wensen u een goede vlucht en uiteraard een happy landing!

 
PMDG Triple 7 landt op 19 april in Almere! Afdrukken E-mailadres

In het afgelopen najaar heeft PMDG de Boeing 777 uitgebracht. Marco en Irene waren er weer als de kippen bij om ook deze airliner aan hun collectie toe te voegen. Nadat ze eerder al de MD-11 en de 737 NGX binnenstebuiten hadden gekeerd, werd nu de 777 knopje voor knopje uitgeprobeerd. Op de bijeenkomst van 19 april komen ze vertellen of de 777 net zo goed is als hun bekende voorgangers. Voor de mensen die zelf met de 777 aan de slag willen, is er weer een 'checklist' gemaakt met alle stappen die nodig zijn vanaf Cold&Dark tot Switch Off. Deze is na de presentatie ook van de website te downloaden.

 
Saitek: 'Wheel Stand Pro'. Afdrukken E-mailadres

André Lans vond op de website van Aerosoft een bespreking van een 'nieuw stukje Flightsim-speelgoed', voor als u thuis wat minder ruimte hebt (wordt fijntjes aangehaald). Maar het ziet er goed uit en dit is de link: http://asn.aerosoft.com/ 

 
Clubavond HCC-Fryslan Flightsim. Afdrukken E-mailadres

Komende maandag 14 april 2014 (dus niet de 3e maar de 2e maandag van de maand i.v.m. Paasmaandag) is onze verenigingsavond. Begonnen wordt met een algemene ledenvergadering, daarna zal Fokke Stoelwinder ons vermaken met VFR informatie. Wellicht maken we ook nog een vlucht met VFR regels. Hartelijke welkom. (Neem wel even je ledenpasje mee voor het HCC-nummer). Met een vriendelijke groet, Harm - www.hweistra.nl.

 
De april-nieuwsbrief staat nú voor u klaar. Afdrukken E-mailadres

Vanaf vandaag, 7 april, kunt u de nieuwsbrief van deze maand downloaden. Als u hier klikt, heeft u de nb zó op uw scherm. Veel leesplezier!

 
Terugblik bijeenkomst 15 maart. Afdrukken E-mailadres

Met 52 aandachtige aanwezigen in de zaal liet het Dutch Flanker Dispay Team (Bas, Damien, Daphne, Jos en Henry - de twee laatsten via een on-lineverbinding) zich van een uitstekende kant zien. Er werd gevlogen met de jagers/bommenwerpers SU-25, SU-27, SU-33 en het tankvliegtuig de Ilyushin-78.
Mocht u denken dat er vooral ‘oorlogje werd gespeeld’ zit er toch wel naast, want het (tactisch) vliegen in de meest brede zin van het woord staat bij het team op de eerste plaats: o.a. formatievliegen, figuurvliegen, goed in de arrestor cables van het vliegdekschip vliegen en wat te denken van je jet vol te tanken terwijl je achter-onder de vleugels van een Il-78 hangt en de brandstofslang door turbulentie alle kanten opschiet? Bij dat alles overigens ook een stuk uitleg, strategisch inzicht en kennisoverdracht. Kortom, het was voor en na de pauze genieten van menig hoogstandje en het applaus na afloop was dan ook zeer terecht!
Dan staat voor 19 april de presentatie van de PMDG B-777 op het programma, bijna vanzelfsprekend door Marco en Irene die dit ‘toestel van de 21-ste eeuw’ eens goed hebben bestudeerd. U hoort er nog meer van. 

 
NL2000 release update 4.06 Afdrukken E-mailadres

Het team van NL2000 blijft maar doorgaan met hun scenery van ons 'Lage Landje', want Joop Mak stuurde vanavond het volgende plezierige bericht: "Het NL2000 team is er trots op, opnieuw een aantal nieuwe zaken uit te brengen:
Het vliegveld Groningen Airport Eelde EHGG is door de echte baanverlenging en verandering van het platform onder handen genomen en het resultaat is nu versie 4.06 van EHGG. De provincie Groningen zelf heeft ook een aanpasssing gekregen met correctie van wat waterpartijen.
In het package van Eindhoven EHEH zijn de statics C-130 in een apart bg-file geplaatst, zodat men ook kan kiezen deze te verwijderen. In het package Leeuwarden EHLW zijn de nieuwe taxi-signs toegevoegd en een heliplatfprm verplaatst.
Daarnaast zijn zweefvelden toegevoegd van Den Helder, Langeveld en Veendam. Van Stadskanaal EHST is een aangepaste versie beschikbaar. Hier is geen nieuw veld, maar een correctie van een object.  Ook zijn de items NL2000-library en NL2000-3D vernieuwd. Ook de installer is vernieuwd naar versie 4.0.57. Tevens is er de nieuwste versie van de handleiding 4.06 beschikbaar.
Onze versie van Schiphol zit in de eindfase, maar daar worden nog de laatste testresultaten in verwerkt. Wij wilden in ieder geval wat nu klaar is onze gebruikers niet onthouden!"  NL2000team - Joop Mak (april 2014
).

N.B., Inmiddels heeft Jan Willem de nieuwe update al gedownload en kunt u die a.s. zaterdag in Almere op uw externe harddisk laten overzetten!   

 
Prepar3D - patch. Afdrukken E-mailadres

Jan Willem: 'Op dinsdag 8 april is er een verse patch uitgebracht om P3D te upgraden naar versie 2.2. Natuurlijk gaan we deze in de komende dagen goed uitproberen en op de bijeenkomst van 19 april weten we er waarschijnlijk veel over te vertellen. Tot dan'.

 
De 'eersteling...' Afdrukken E-mailadres

Medelid André v.d. Lans stuurde een fraaie opname van het eerste vliegtuig dat op Lelystad Airport de nieuwe spuiterij verliet. Klikt u voor de foto op deze link.

 
15 maart: demonstratie SU-27 door Flanker Team! Afdrukken E-mailadres

U had het ‘vast al wel ergens gelezen’, maar op de bijeenkomst van 15 maart geeft het Dutch Flanker Display Team een bijzondere presentatie van hun vaardigheden. Als u wilt kennismaken met een geweldige manier van heel snel formatievliegen en persoonlijke demo’s, komt u zich dan eens in Almere verbazen wat er virtueel allemaal mogelijk is. Als u in onderstaand artikel op de nieuwsbrieflink klikt, vindt u daar nog meer informatie. Overigens is er ook op andere flightsimcomputers heel wat te zien, dus u kunt werkelijk van alle kanten genieten van ‘vliegen met virtuele vliegtuigen’. 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 22

thepshop