Login Leden

Na het inloggen graag uw gegevens aanvullen. Voor vragen: Contacten (links-boven) en bericht aan de webmaster sturen.
Deelname FS-Weekend. Afdrukken E-mailadres

Zoals elk jaar neemt HCC!Flightsimulator ook nu weer deel aan het FS-Weekend op 1 en 2 november in het Aviodrome. De bedoeling is natuurlijk dat we de gasten die onze stand bezoeken uitleg geven over ons virtuele vliegen, (korte) demo’s geven, vragen beantwoorden, bezoekers achter onze fs-pc’s laten plaatsnemen en - vooral - de jeugd proberen enthousiast te maken voor onze flightsimhobby en te reageren op fs-zaken die ter sprake komen.
Als u zich herkent in het bovenstaande en bereid bent om zich twee dagen in te zetten voor HCC!Flightsimulator, neemt u dan voor verdere bijzonderheden en voorwaarden z.s.m. contact op (naam en hcc-lidnummer) via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met Wil Meijer, onze coördinator FS-Weekend.

 
Summerschool ProSim4u. Afdrukken E-mailadres

In de zomer van 2014 (juli en augustus 2014) hoef je je niet te vervelen als piloot. We organiseren maar liefst 8 theoretische middagcursussen. Bovendien is er elke dinsdagavond de mogelijkheid te komen trainen op de Cessna- of Boeing simulator. Klik hier voor meer informatie.

 
Aanvulling op NL2000-EHAM. Afdrukken E-mailadres

1. De huidige versie is een basic versie. Niet klaar, maar we wilden een afronding maken. Van hieruit gaan we verbeteren en aanvullen. Daarop wachten zou de release-datum heel ver opschuiven en dat wilden we niet.
2. De jetways zijn niet-werkende standaardversies, omdat de jetways die wij aan het maken zijn heel veel bouwtijd vergen. Die komen in een volgende update-package en dat geldt ook voor de trappenhuizen aan de B-pier.
3. De FSX default runway-textures worden in de toekomst vervangen door fotografische textures, inculsief rwy 04/22. Ook dit zou nu teveel tijd kosten.
4. Als iemand bugs of fouten aantreft, graag melden op ons forum.
5. Voorlopig zal de verdere verspreiding via bittorrents gaan, omdat we een grote belangstelling verwachten. Onze server zou hierdoor plat gaan. Directe download-mogelijkheid komt later, zodra de grote hausse voorbij is.
Succes en groeten,       Joop - NL2000team

 
FS-werkgroep Groningen op 30 juni. Afdrukken E-mailadres

De werkgroep Flightsimulator HCC Groningen houdt op 30 juni a.s. al weer de laatste bijeenkomst van 2014 voor de vakantieperiode.
Het zal het karakter hebben van een vrije inloopavond en hoewel we altijd een opkomst van ongeveer 25 leden hebben, kunnen er altijd meer bij. U bent dus van harte welkom!

Plaats: Buurthuis 'De Pareloester', Parelstraat 256, 9743JZ Groningen. Aanvang 19.30 uur.
Groeten, Joop Mak.

 
Uitnodiging bijeenkomst Almere 21 juni. Afdrukken E-mailadres

Op deze laatste bijeenkomst voor de vakantieperiode is het ‘van alles wat’ en graag nodigen we u daarom uit om - als u dat schikt - zoveel mogelijk uw flightsimuitrusting mee te nemen. Er zijn in de zaal nieuwe tafels bijgekomen zodat we minstens 20 vliegers een plaats kunnen geven. Ook kunt u (goede) fs-spullen tweedehands aanbieden, rondkijken, vragen stellen, bij Jan Willem NL2000-scenery op uw externe hd laten zetten, kijken hoe Henk met Prepar3D omgaat, bij Peter achter de club-pc plaatsnemen, de leestafel gebruiken kortom, u kunt letterlijk uw virtuele hobby een fikse oppepper geven! U bent van harte welkom!

 
Een buitenkansje op 15 juni. Afdrukken E-mailadres

ProSim4U kleinPeter Visser van ProSim4U heeft een bijzondere aanbieding: via zijn webshop kan er voor een aantrekkelijke 'vaderdagsprijs' geboekt worden voor een vlucht met de Boeing 737-800, inclusief twee medepassagiers én vaderdagskoffie - en taart. Het aanbod voor deze dag is beperkt tot 7 vluchten, dus grijp uw kans!
Voor verdere bijzonderheden en de boeking kunt u terecht op de website: http://bit.ly/Rwbnz9

 
Zeeuwse Luchtvaartdagen. Afdrukken E-mailadres

Op 8 en 9 augustus vinden weer de traditionele Zeeuwse Luchtvaartdagen plaats. Een bijzonder evenement op Vliegveld Midden-Zeeland met als thema ’70 jaar bevrijding’. Ook leden van onze HCC-Flightsimulatorgroep zullen daar met hun fs-uitrusting aanwezig zijn om te laten zien wat virtueel vliegen nu precies inhoudt. En mocht u het plezierig vinden om met uw apparatuur aan te schuiven bent u van harte welkom. Stuurt u dan wel even een berichtje aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Voor nadere bijzonderheden over de dagen zelf: http://wingstovictory.nl/Zeeuwse_luchtvaartdagen

 
NL2000-EHAM: grijp uw kans! Afdrukken E-mailadres

Voor degenen die op 14 juni niet in de gelegenheid waren om in het Aviodrome de presentatie van de nieuwe EHAM-scenery bij te wonen: Joop Mak en Jan Willem hebben ervoor gezorgd dat u op de aanstaande bijeenkomst in Almere (zie hieronder) deze lang-verwachte scenery op uw 2 gb usb-stick kunt laten zetten. Jan Willem zit paraat!

 
De juni-nieuwsbrief staat nú voor u klaar! Afdrukken E-mailadres

Vanaf vandaag, 10 juni, kunt u de nieuwsbrief van deze maand downloaden. Als u hier klikt, heeft u de nb zó op uw scherm. Veel leesplezier en goede vakantiedagen gewenst!

 
Open Dag Vliegclub Middenmeer Afdrukken E-mailadres

Op 7 juni 2014 is er op het terrein van de Vliegclub Middenmeer de jaarlijkse Open Dag. De FS Groep NHN is traditiegetrouw ook daarbij aanwezig om demonstraties te verzorgen. Het terrein is een ULV-veld.
Bijgaand een routebeschrijving voor diegenen die ons en de ulv's op Middenmeer willen zien aanstaande zaterdag 7 juni. Kom ook langs, want het is er altijd heel gezellig! Van 10:00 tot het einde. We duimen voor mooi vliegweer voor de “reals”en voor ons. Meer info: http://www.vliegclubwieringermeer.nl/
     Met vriendelijke groeten, Teun Langeveld.

Adres: Vliegclub Wieringermeer. Vanaf de A7: Neem de afslag 'Middenmeer', ga bij de rotonde linksom en direct weer linksaf de Cultuurweg op. Vanaf de N242: Ga bij de rotonde rechtsaf en daarna linksaf de Cultuurweg op. Volg de Cultuurweg tot na het viaduct van de A7 en ga linksaf de Flevoweg op (parallel aan de snelweg). Na ongeveer 1400 meter ligt het vliegveld aan de rechterzijde van de weg. Parkeren langs de weg is niet toegestaan. Neem de dam bij het bord, parkeer in het verlengde van de oprit. 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 23

thepshop